AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: COVENANT TRADE & SPORT S.L. CIF: B67252189

Direcció: C/ REC, 28 – 08790 – GELIDA, BARCELONA

Telèfon: +34 936 257 207

E-mail: info@covenant.cat

Inscripció registral

Tom: 46486. Foli: 151. Secció: General. Full: 521577.

Finalitat del lloc web

Donar a conèixer els nostres serveis de patrocinis i gestió d’espais publicitaris a les empreses.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: covenant.cat

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre COVENANT TRADE & SPORT S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accès d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb COVENANT TRADE & SPORT S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de COVENANT TRADE & SPORT S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de COVENANT TRADE & SPORT S.L.

Contingut del web i enllaços (links)

COVENANT TRADE & SPORT S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

COVENANT TRADE & SPORT S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de COVENANT TRADE & SPORT S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de COVENANT TRADE & SPORT S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

Última actualització: 11 de setembre del 2019.