750 persones en el sorteig de lots Conserves Ferrer i Domenech Vidal a la Xatonada de Calafell

Unes 750 persones han entrat en el sorteig que aquest diumenge 12 de març s’ha realitzat entre les persones que han comprat la seva ració de xató a la Xatonada Popular de Calafell.

Els lots que s’han sortejat estaven compost per productes de Conserves Ferrer i de vi de Domènech Vidal, patrocinador i col·laborador respectivament de la Ruta del Xató 2017.

Al llarg de tot el matí totes dues marques han estat presents amb un estand per a que tots els visitants de la festa poguessin degustar tant la salsa de xató Ferrer, i a més tenir l’oportunitat de comprar aquest i altres productes que hi havien exposats a preus especials, com dels vins de La Sala, de Domènech Vidal.

En l’esdeveniment  gastronòmic, han participat vuit establiments adherits a la Ruta que han ofert els seus menús basats en el xató de Calafell.

Un dels actes que més ha destacat durant el matí ha sigut el taller infantil de xató,  dirigit pels Mestres Xatonaires de Calafell, on els alumnes han après a fer l’autèntic xató local.  L’entrada a la plaça dels infants, vestits com autèntics xefs, ha sigut un dels moments més especials de la Xatonada Popular, on el més petits han demostrat la seva bona mà a la cuina.